Tudományos előadások megtartása

TUDOMÁNYOS PROGRAMMAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK

Szakemberek előadás megtartására (esetismertetések, betegbemutatások) és poszter bemutatására egyaránt jelentkezhetnek. Az előadások, poszterek elfogadásáról és időbeni beosztásáról a vezetőség által megválasztott Tudományos Bizottság dönt.
A konferencián elhangzó előadások és poszterek összefoglalóit kiadjuk.

Összefoglaló

A konferencián elhangzó előadások és poszterek összefoglalóit kiadjuk.
A tudományos összefoglalókat magyar nyelven, a jelzett szerkesztői elvárásoknak megfelelő tagoltságban és formában CSAK elektronikusan on-line formában a www.convention.hu oldalon lehet beküldeni!

Abstract beküldési határidő a magyar kapcsolódó továbbképzéshez: 2019. szeptember 20. (23:59)

A nyomdai határidő miatt a megadott dátum után érkezett összefoglalókat nem áll módunkban figyelembe venni. Az előadások, absztraktok elfogadásáról 2019. szeptember 30-ig írásbeli értesítést küldünk.

Kérjük, hogy a tájékoztatás és információáramlás felgyorsítása végett a regisztrációs lapon legyen szíves megadni privát e-mail címét, melyet csak és kizárólag a kongresszusi levelezés céljából használunk.

A poszterek mérete: 1,0 m x 0,85 m (álló).

Szíves figyelmét felhívjuk, hogy amennyiben regisztrációs díja nem érkezik meg a Convention Budapest Kft. bankszámlájára 4 héttel a rendezvény előtt, úgy előadását / poszterét automatikusan töröljük a rendezvény programjából.

Technikai lehetőségek: A plenáris teremben számítógépes vetítési lehetőségét biztosítunk.