Szálláslehetőségek

IFrame


A szállás nem része a regisztrációnak, fakultatív szolgáltatás.

Hotel Hungária City Center
1074 Budapest, Rákóczi út 90.
(a tanfolyam helyszíne)
Egyágyas szoba svédasztalos reggelivel, IFA-val, ÁFA-val:26.900 Ft/szoba/éj
Kétágyas szoba svédasztalos reggelivel, IFA-val, ÁFA-val:29.900 Ft/szoba/éj

A szálloda a szobákat az érkezés napján 14:00 órától tudja garantálni, az elutazás napján pedig 10:00 óráig kérjük szépen a kulcskártyákat a szállodai recepción leadni.

Regisztrációját és szállásfoglalását akkor tekintjük véglegesnek, ha a regisztrációs díj és szállásköltsége bankszámlánkra vagy postai úton hozzánk beérkezik. Céges támogatás esetén a költségvállaló nyilatkozat használata szükséges. 

A kötbéres szállásfoglalások miatt kedvezményes árakon férőhelyet biztosítani csak 2021. szeptember 30-ig történő visszajelzés esetén tudunk.

A lekötött szálláshelyeket - a rendelkezésre álló kapacitás erejéig - a visszajelzések sorrendjében fogjuk visszaigazolni.

Regisztrációját és szállásfoglalását azok - banki átutalással vagy bankkártyával történő befizetését követően tekintjük véglegesnek.

Számlát csak a regisztrációs lapon jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. A számla kiállítása után másik számlát küldeni, számlát korrigálni csak adminisztrációs díj ellenében lehetséges. Megértését köszönjük!