Köszöntő

Kedves Kollégák!

Ha páratlan év, és november, akkor: SzINT! Hatodik alkalommal hívunk mindenkit, aki szívesen tölt el pár napot azzal, hogy az intenzív terápia újdonságairól szóló előadásokat, vitafórumokat hallgatja, Szegedre, 2019. november  14-16-án.

Az idei kongresszus az elmúlt évek hagyományait viszi tovább: középpontban a kritikus állapotú beteg és a szakma forrongó témái közül néhány, ami belefért ebbe a két napba. A kiemelt témák mellett természetesen fokozott hangsúlyt kapnak azok, melyekhez közvetlen helyi kutatási eredményeink is fűződnek, hogy a résztvevőkkel megismertethessük azon profilokat, melyek az elmúlt évek „Szegedi Iskolájának” bázisát képezik.

Ismét lesznek műhelyek (ECMO, Vértisztító eljárások szepszisben, Minimál-invazív anesztézia), várjuk a legérdekesebb esetismertetések absztraktjai, no és természetesen az OnCall is színpadra lép, ezúttal a patinás Hungi Vígadóban, mely a legendás Kass, majd Hungária Szálló örököse. Már csak az épület megér egy látogatást, a hangulatról és a zenéről nem is beszélve!

A kongresszus színhelye a szokásos, Hunguest Hotel Forrás, a szervezésben pedig szakmánk régi támogatója a Convention Budapest Kft. segít minket. 


Minden érdeklődőt szeretettel várunk Szegeden!Prof. Dr. Molnár Zsolt