Számlázás, befizetés, lemondás, visszafizetés

Befizetés, számlázás

A kitöltött regisztrációs lap visszaküldését követően emailben küldjük a regisztrációs díj befizetéséhez szükséges díjbekérőt, ezért kérjük, a regisztrációs lapon adja meg e-mail címét.

Előzetesen számlát céges támogatás esetén annak a cégnek küldünk, amely faxon vagy levélben hivatalosan elküldi szándéknyilatkozatát a támogatás mértékéről.

A, Banki átutalásnál (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni. Számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

B, Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a regisztrációs lap hátoldalán található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. Köszönjük megértését.

Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja. A lekötött, de határidőre ki nem fizetett szálláshelyeket töröljük a kötbéres szerződések miatt. 

Számlát utólagosan módosítanunk nem áll módunkban, ezért kérjük az online regisztráció folyamán valamint a kiküldött díjbekérőn ellenőrizze a vevő adatokat.

Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs díjának visszafizetése - annak elküldése után - 2019. április 01-ig 30%-os kötbérrel lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os. Megértését köszönjük! Mindennemű jelentkezés és lemondás esetén kérjük a mellékelt formanyomtatványok használatát.