Számlázás, Befizetés, Lemondás

Befizetés, visszaigazolás

A regisztráció on-line történik a www.convention.hu címen, a rendezvény aloldalán. Az on-line regisztráció lehetősége a rendezvény előtt 5 nappal megszűnik, ezt követően már csak a helyszínen lehetséges a jelentkezés.
Banki átutalásnál (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni - számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

Bankkártyás fizetés esetén (csak az online regisztráció folyamán lehetséges) a befizetést követően küldjük az előleg számlát az Ön által megadott számlacímre.
Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a rendezvény aloldalán a letölthető dokumentumok között található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. Köszönjük megértését.

Számlát csak az online regisztráció folyamán megadott számlázási címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. Számlát módosítani, sztornózni csak adminisztrációs díj ellenében áll módunkban.

Amennyiben a regisztrációs lapon nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan nevére állítjuk ki. Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja.


Lemondás visszafizetés

Regisztrációs díjának visszafizetése - annak elküldése után - 2019. október 20-ig kötbérmentesen, de adminisztrációs díj fizetése ellenében lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os. Megértését köszönjük!