Kedvezményezett neve:
CONVENTION Budapest Konferencia-, Kiállítás-, Rendezvényszervező-, Szolgáltató-, és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Kedvezményezett címe:
1143 Budapest, Besnyői utca 13. 1. emelet
A projekt címe:
"CONVENTION BUDAPEST KFT. TECHNOLÓGIA FEJLESZTÉSE"
A feltételesen visszatérítendő támogatás összege 12. 608.400. FT

A projekt bemutatása

A Convention Budapest Bt. 1995 júliusában alakult, fő profilja az orvos-konferenciák szervezése.

A beszerzésben szereplő technikai eszközök jelenlétével, a cég 2020-as esztendőben a kívánt mértékben tudott alkalmazkodni a pandémia által kialakult piaci helyzethez. A hagyományos rendezvények szervezését a kialakult vírushelyzet és a korlátozó szabályozások, rendeletek megtiltották, így csak az OnLine tér kínált lehetőséget tudományos események szerevezésére. Ebben a környezetben a meglévő technikai eszközparkot kellett fejleszteni, amely fejlesztésen belül az OnLine stúdió kialakítása volt a fő cél. Az eszközbeszerzés révén a korszerű eszközökkel biztosítva tudjuk a megfelelő minőségű élő és rögzített események tudástranszferét a hallgatók, regisztrált vendégeink számára.

Az eszközök lehetőséget biztosítanak a folyamatos rendezvényszervezéshez, hiszen az események sugárzása és előadások felvétele párhuzamosan is tudnak zajlani, biztosítva ezzel az igények megfelelő és gyors kielégítését.

Ügyfeleink visszajelzése alapján az ilyen típusú rendezvények lebonyolítása kimagasló minőséget biztosít, ezzel erősítve a Convention Budapest Kft piaci pozícióját.


A Projekt megvalósításának kezdete:
2020.09.01.
A Projekt költségek elszámolhatóságának kezdő időpontja:
2020.03.11.
A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja:
2022.02.28.
A projekt azonosító száma:
VEKOP-1.2.6-20-2020-00150